Plaatshouder

opvouwbare shopper, scan, pin & go

De opvouwbare shoppers zijn gemaakt van vlaggen van Haagse events zoals de Volvo Ocean Race, Feest aan Zee en One Young World.

Gelijk meenemen? Scan de QR-code, betaal en hij is van jou. Veel plezier ermee!
Meer over Mijn Buuf

Mijn Buuf is de buurvrouw bij wie je een praatje maakt, een koffietje drinkt en die je verder helpt.

De vrouwen die bij Mijn Buuf aan het werk zijn hebben allerlei verschillende nationaliteiten. Wat ze gemeen hebben is dat ze creatief zijn. Ondernemers, bijna ondernemers en vrouwen die hun creativiteit graag verder willen ontwikkelen, komen samen om hun passie te delen.
Stichting Dutch Integration Group is dit initiatief gestart om creatieve, nieuwe Nederlandse vrouwen te helpen bij hun (arbeids)participatie. Nederlandse, zelfstandige ontwerpers en kunstenaars helpen deze groep uit onze samenleving om te empoweren.

In het atelier werken vrouwen die een ambacht beheersen. Vrouwen met een vluchtelingenachtergrond én Nederlandse vrouwen. De ambachten kunnen borduren zijn, haken, naaien, sieraden maken, leer bewerken of schilderen. Deze samenwerking moet leiden tot wederzijdse inspiratie, uitwisselen van technieken, sociale contacten en hulp met verdere ontwikkeling van talenten.

Mijn Buuf is open voor klanten om de producten te bekijken die via de webshop worden verkocht, en om binnen te lopen om aan een van de grote tafels aan te schuiven voor een kop koffie en een praatje.

Naast de online verkoop, hebben wij verkoopdisplays in een lunchroom en een winkel geplaatst. Zo hebben wij inmiddels een hoekje in Southwood/de Horeca Academie en een stelling in de ID Store in winkelcentrum Leidschenhage. Op de laatste locatie mogen onze vrouwen ook meelopen in de winkel, om op die manier hun eigen producten aan de man te brengen en daarmee hun werkervaring uit te breiden.

De creatieve vrouwen geven ook workshops in het atelier en in buurtcentra. De workshops die in het atelier worden gegeven zijn betaalde workshops voor bedrijven of groepen. Onze stagiaires assisteren bij de workshops.

Mijn Buuf is gevestigd in Anna&Co in het SoZa-gebouw in Den Haag, ingang Noord. Samen met andere ondernemers en de bewoners vormen wij daar samen een gekleurde community.

 

opvouwbare shopper, scan, pin & go
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €5,00